Preview Mode Links will not work in preview mode

Forhjulslir


Apr 6, 2021

Forhjulslir præsenteres i samarbejde med Oddset fra Danske Licens Spil +18.

Kasper Asgreen er den nye konge af Flandern Rundt efter et forrygende væddeløb i søndags, hvor han satte fænomenerne Mathieu Van der Poel og Wout Van Aert til vægs.

På dagens etape af Forhjulslir vender vi hver en sten fra søndagens monument og dissekerer de vigtigste og mest afgørende momenter fra løbet. Hvad overraskede os? Hvad begejstrede os? Hvad skuffede os? Hvad vil vi huske Flandern Rundt 2021 for? Og hvad betyder sejren i Flandern for Asgreens fremtid? Per Bausager er med på viften til at give sit perspektiv på løbet, og så har han også snakket med Asgreen efter den store sejr. Hør mere om det undervejs på etapen. Vi vender naturligvis også den kontroversielle dunk-episode, hvor Michael Schär (AG2R) blev smidt ud af løbet og som efter løbet har skabt stor kritik af UCI.

Mens Asgreen tog alt dansk opmærksomhed i finalen af Flandern Rundt, fik Mathias Norsgaard fra Movistar en masse tv-tid i starten af løbet og en oplevelse for livet, da han ramte morgenhugget i sit første Flandern Rundt. Hør Mathias fortælle om sin debut i Flandern Rundt, hvor han endte med at komme ind som nr. 45 efter en lang dag i hug.

Medvirkende: Per Bausager, Mathias Norsgaard Jørgensen (Movistar) og Anders Mielke