Preview Mode Links will not work in preview mode

Forhjulslir

Aug 22, 2022

Gruppettoen x Forhjulslir præsenteres i samarbejde med Continental Dæk Danmark, hovedsponsor for Tour de France-starten i Danmark, bannerfører for sikkerheden på landevejene og podcastens hjælperytter på viften.

 

Vuelta a España 2022 blev kickstartet med 3 etaper i Holland. Gruppettoen zoomer ind på...


Aug 22, 2022

Forhjulslir præsenteres i samarbejde med Continental Dæk Danmark, hovedsponsor for Tour de France-starten i Danmark, bannerfører for sikkerheden på landevejene og podcastens hjælperytter på viften.

På denne etape af Forhjulslir ser Bausager og Mielke tilbage på sidste uges PostNord Danmark Rundt og giver en stor...


Aug 18, 2022

Gruppettoen x Forhjulslir præsenteres i samarbejde med Continental Dæk Danmark, hovedsponsor for Tour de France-starten i Danmark, bannerfører for sikkerheden på landevejene og podcastens hjælperytter på viften.

Gruppettoen og Forhjulslir er gået sammen under Vuelta a España, hvor vi vil give verdens bedste...


Aug 8, 2022

Gruppettoen er tilbage efter sommerferien, og Byriel og Norsgaard er mere varme end nogensinde. I sensommeren reflekteres der over Byriels karrierestop, som kom efter DM. Hvordan slutter man bedst sin karriere? Hvad betyder det for Gruppettoen fremadrettet? Og er Byriel den nye Moberg? Norsgaard har brugt sommeren på...


Aug 5, 2022

Forhjulslir præsenteres i samarbejde med Continental Dæk Danmark, hovedsponsor for Tour de France-starten i Danmark, bannerfører for sikkerheden på landevejene og podcastens hjælperytter på viften.

På denne etape af Forhjulslir gennemgår vi de seneste nyhed fra cykelsporten, kigger på danskertransfers (Casper...